Utflykt till Rödbergsfortet

Hej alla medlemmar!
Önskar er en fin midsommar! Glöm inte att hissa vår fina svenska flagga!
Har frågat om vi kan besöka Rödbergsfortet 2016-07-10.
Fick detta svar.
Tycker att det är gentilt!
Det här innebär att vi samlas på parkeringen uppe vid fortet kl 15.00. Det är skyltat dit. Vi rör oss därinne i någon form samlad tropp, eftersom det kanske inte är så kul att bli inlåst där. Förvisso finns vatten och sängar, men det blir ganska mörkt i ett bergutrymme, och är det låst så är det låst. Möjliga motiv är väldigt många. Allt från fina mässingkranar i tvättställen till kanonpipor mot en himmel. Även ammunitionshissarna är spännande. Som ni ser, har jag skrivit till Sally att vi bjuder på bilder som vi tycker är bra. Den utfästelsen tycker jag att vi kan stå för. Som ordförande tycker jag att klubben ska betala ett par utskrifter. Om styrelsen stöttar mitt förslag, blir det så.
Vid ett senare tillfälle kan vi eventuellt därstädes äta ärtsoppa och pannkaka med övligt tillbehör i form av punsch .
Håkan