Utflykt till ishotellet

Fotoutflykt till Icehotel Jukkasjärvi

lokTåg mot Kiruna avgår kl 05:51lördag den 25 februari från Bodens Järnvägsstation.
OBS! Var och en bokar sin egen tågbiljett på internet,  pris från 430 kr ToR  Transport från Kiruna järnvägsstation till Icehotel Jukkasjärvi  ToR sker gemensamt genom Fotoklubben. Priset för transporten är avhängigt antalet deltagare och vilket transportmedel som blir lämpligt att boka.  Kostnad är max 400 kr per person ToR och regleras på plats i Kiruna.

Lunch på ICEHOTEL Restaurant & guidad tur  icehotel
Vuxen: 450 kr – Student/pensionär: 360 kr
Icehotel 365, året-runt-anläggningen + det klassiska Icehotel ingår i den guidade turen
Turen tar 30 minuter, resten av dagen från 10.00–17.00 har du möjlighet att utforska hotellets konst, ta bilder och bara förundras över den kristallklara isen.

Klockan 17:00 samlas vi för gemensam transport till Kiruna järnvägsstation och vidare med tåg till Boden.
Tåg till Boden avgår från Kiruna järnvägsstation kl:18:25.  Bistrovagn med något att förtära finns med i tåget både till och från Kiruna.

Intresseanmälan senast 1 februari till info@bodensfotoklubb.se – detta för att vi ska kunna fixa förmånligaste transporten mellan Kiruna – Jukkasjärvi och för bordsbokning till den gemensamma lunchen.

Frågor? Kontakta Håkan 070 5916830  eller Lennart 073 1514710