Kurs och studiecirkel: Fotografiskt ljus

Jennie Carnudd, Fredrik Persson och Andreas Fernandez kommer att hålla i en kurs och studiecirkel kring fotografiskt ljus för medlemmar i Bodens Fotoklubb.

Upplägget kommer att vara en grundläggande del i fotografiskt ljus, dvs teoretiska bakgrunder och exempel hur man kan använda blixt eller fast ljus, vad färgtemperatur mm betyder.

Efter ”grundkursen” kommer en studiecirkel-del där deltagarna, under handledning, kan testa studioblixtar, olika typer av ljussättning och kanske en utflykt att testa balanseringen av naturligt och artificiellt ljus.

Grundförutsättning för studiecirkeln är att man har deltagit på grundläggande delen för att han en jämnare kunskapsnivå på deltagarna och kan koncentrera sig på ljussättningen.

Grundkurserna kommer att vara 10/5 2015, 14:00 till 17:00 i klubblokalen.

Anmälan till Jennie Carnudd