Aktiviteter i klubben

Se aktiviteter i Aktivitetskalendern

Fotoutflykter

Bodens fotoklubb arrangerar med jämna mellanrum fotoutflykter. Dessa kan gå till närområdet likväl som mera avlägsna utflyktsmål i Sverige och våra grannländer. Vid kommande fotofika visas utvalda bilder från utflykten och vi får tillfälle att kommentera dessa. För att få delta i våra fotoutflykter måste du vara medlem i Bodens fotoklubb.

Fotofika

Fotofika försöker vi ha varje vecka. I annat fall kan vi ses på annat ställe. I Coronatider kan vi träffas via Zoom.

Instawalk

Instawalk innebär att vi går ut och fotograferar med våra mobiltelefoner. Ofta är det valda teman som man skall fotografera. Det brukar hålla på mellan en till några timmar, beroende på hur många som deltar. När det är klart lägger man upp bilderna på Bodens fotoklubbs instagram och går igenom bilderna tillsammans. Ibland anordnas detta även för skolungdomar som en sportlovsaktivitet.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial