Minifotomara 4 november

Vinnare av maraton i mars 2017

Bodens fotoklubb arrangerar fotomaraton i två klasser. En för skolungdom och en för övriga deltagare. Även icke medlemmar är välkomna. Det kostar inget att delta. Fyra teman kommer att delas ut och man har en timme per tema på sig innan fotot ska lämnas in. Tävlingen avslutas med prisutdelning ca 15:00.

Det går lika bra att använda mobilkamera som en avancerad systemkamera. Fotot du lämnar in som tävlingsbidrag efter varje timme får inte vara redigerat och ska vara fotat under den timme temat gäller.

Välkommen att utmana din kreativitet!
Vi håller till i Centerns lokal på Hellgrensgatan 4 – Öppnas 9.30
Första start 10:00. Kom i god tid!

Leave a Reply

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial