Förändringar

Som ni kan se så händer det en del på hemsidan.
Många saker har fallit in på rätt plats så att säga och en del saker har helt försvunnit från sidan, men en sak är säker, det sker en förändring i rätt riktning.

Det som hänt nu är att sidor hamnat under rätt meny, samt att det tillkommit en del sidor som vi tror  kommer uppskattas.

Under länkar bland annat kan du hitta foto kurser från olika större aktörer där du i egen takt kan se en film och lära dig bemästra dina kunskaper.
Så vi hoppas du får ut någonting av ditt besök på hemsidan
Feedback är alltid bra att få, så skriv gärna vad du tycker om sidan hitintills till
info@bodensfotoklubb.se
/ Elisabeth vid datorn

Om Elisabeth Johansson

Jag är en tjej från Norrbotten, älskar fotografera, det har jag hållt på med sedan 2,5 år´s ålder vilket jag fortsatt med även i vuxen ålder och nu som egen företagare. Jag fotografera: Porträtt, natur, djur, företag, föreningar, mm. Är även medlem på några fotosidor, Fotosidan med namnet : Elisabeth Johansson
Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.