Hemsidan

Hej på er alla.
Som ni ser finns det störningar på hemsidan, så jag har skapat en sida i menyn med namnet KOMMANDE AKTIVITETER 2017, så där kan ni se de som kommer härnäst  och till årets slut.
Har ni frågor så är det bara höra av er.

Som sagt så tar det sin tid att bygga om en hemsida och många saker kan inträffa på vägens gång, så även denna gång som inte blev ett undantag.
Hoppas ni har överseende med detta.

/ Elisabeth

Om Elisabeth Johansson

Jag är en tjej från Norrbotten, älskar fotografera, det har jag hållt på med sedan 2,5 år´s ålder vilket jag fortsatt med även i vuxen ålder och nu som egen företagare. Jag fotografera: Porträtt, natur, djur, företag, föreningar, mm. Är även medlem på några fotosidor, Fotosidan med namnet : Elisabeth Johansson
Det här inlägget postades i Meddelande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*