Lite info

Hej kära medlemmar!

Elisabeth och jag sitter just nu på Opalen och pratar lite fotoklubb.

Det verkar som att det har blivit lite frågetecken och att folk blev lite sur över hur några saker hanteras…respektive hur de tror att de hanteras.

Det ska ha skickats flera mail till mig med förslag till aktiviteter. De har inte kommit till mig. Så kanske de hamnade i spamfolder eller det var fel email.

I alla fall finns det några områden vi måste bli bättre på och några är redan påbörjat.

1. Medlemsregister

Efter några år av lite kaos håller vi på uppdatera registret och därefter lägga in den på sidan i ett bättre format. Olle är ledande i frågan.

2.Hemsidan

Den äri mångas ögon…och mina…inte optimal för ändamålen vi har med klubben. Det ska inte vara som en blogg. Kalendern behöver större utrymme osv. Elisabeth kommer att titta på möjliga alternativ till design av sidan, mm. Skriv gärna era tips/önskemål på mail (johansson.elisabeth@hotmail.com).

3. Evenemang/fotofika

Det kom återigen önskemål upp att vi har någon form av tema på varje fotofika. Problemet ssom jag ser är att 1. Någon måste organisera det. 2. Ungefär hälften av alla medlemmar vill ha fotofika utan tema då och då…just för at surra.

Utöver det önskemål att vi har flera utflykter.

Det vi än så länge har kommit fram till är att Elisabeth tar ansvaret för utflykterna, dvs tar emot idéer för de och planerar in de i schemat. HON ÄR INTE ANSVARIG ATT PLANERA SJÄLVASTE UTFLYKT! Det får den stå för som har idén.  Om Elisabeth har tid hjälper hon gärna till.

Jag, Andreas, tar emot idéer för fotofikat och utbildningar. Men…kom gärna med förslag till föreläsare och/eller upplägget hur man kan eller ska förmedla det hela. Vi har mycket kunskap i klubben och jag kännertill många utanför klubben som kan berätta något men inte allt. Jag bokar gärna in era föreläsare, organisera föreläsare jag känner till, men jag har inte tid att hålla i föreläsningar i utsträckningen jag gjorde förut. Skick era idéer oxh förslag till mig via mail (info@abergstorpfotografi.se).

Jag fördelar de vidare till Elisabeth mm för vidare planering.

4. Tema-fotofika

Kommer att återuppstå. Det betyder att vi alla tar med oss tankar och ideer samt bilder till ett särskild tema till en fotofika. Elisabeth kommer att skriva in det i kalendern ett halvår i förväg.

Kom gärna med flera synpunkter och idéer till antingen mig eller Elisabeth.

Vi behöver fler som engagera sig i klubben…som vill hålla föreläsningar, workshops eller kanske organisera en utflykt.

Elisabeth & Andreas