Höstutflykt till Björkliden 15-17/9 2017

Hej allihopa!

Som några redan har sett har Gällivare-Malmberget fotoklubb (GMF) en utflykt till Björkliden 15-17/9 där de hyr en stuga tillsammans och gör gemensamma utflykter i och runt Björkliden.
Några av våre medlemmar hänger med där men stugan räcker inte till för efterfrågan så att vi har bestämt oss att också hyra en stuga och ha en gemensam utflykt med GMF.

Tanken är att man tar sig till Björkliden fredag den 15/9 och reser tillbaka till Boden 17/9.

Än så länge har vi i styrelsen inte bestämt vem som ska hålla i trådarna för denna utflykt men vi återkommer så snart det är klart.

Beroende på hur många som vill hänga med till fjälls och fota höstfärgarna måste man ju välja stugan och med det priset per skalle.

GMF och vi ska försöka att samordna även gemensamma kvälls aktiviteter med middag, grillning osv.

För de som vill ha en längre tur till fjällen och kanske sova över i Gällivare har GMF skickat rekommendationer om boende med rabatt för fotoklubbsmedlemmar.

Kolla i medlemsdelen där det kommer att finnas samlat en sida med all information.

Intresseanmälan till vår ordförande för preliminär planering HÄR

OBS! Utflykten är enbart för betalande medlemmar.