Hälsningar från Gällivare Malmberget Fk

Hej! Vi på Gällivare Malmberget Fotoklubb skall göra en fotoutflykt till Sandträsk Sanatorium söndag 21/5-2017 med avresa från Gällivare kl.07.45,vi hoppas ni är intresserad o samsluta med oss där för en trevlig utflyktsdag o umgänge! Om ni har möjlighet?? värt att tänka på är att man föranmäler sig till Allan Wonkavaara som är boende i Sandträsk byn! Och tillsyningsman för sanatorie byggnaden(för insläpp)som det sist varit(2016)när vi senast besökte sanatoriet,så kostade det 150kr per person och vi fick en guidad tur i början i huset senare blev det egentid att utforska o upptäcka spännande miljöer på egen hand! Dock finns det mögel bitvis på bl.a. Källarplan! Ev om nån är allergiker! Samt att man tar med ficklampa alt pannlampa i mörka utrymmen! Hoppas på en trevlig dag mer er klubb.Mvh Ordförande Patrik Johansson.

1. Anita Nielsen

23 april, 2017 at 18:09

Mycket intresserad! Har länge haft en önskan att besöka denna plats.
    Är det fler som har intresse så vi kan samåka?