Hälsningar från Gällivare Malmberget Fk

Hej! Vi på Gällivare Malmberget Fotoklubb skall göra en fotoutflykt till Sandträsk Sanatorium söndag 21/5-2017 med avresa från Gällivare kl.07.45,vi hoppas ni är intresserad o samsluta med oss där för en trevlig utflyktsdag o umgänge! Om ni har möjlighet?? värt att tänka på är att man föranmäler sig till Allan Wonkavaara som är boende i Sandträsk byn! Och tillsyningsman för sanatorie byggnaden(för insläpp)som det sist varit(2016)när vi senast besökte sanatoriet,så kostade det 150kr per person och vi fick en guidad tur i början i huset senare blev det egentid att utforska o upptäcka spännande miljöer på egen hand! Dock finns det mögel bitvis på bl.a. Källarplan! Ev om nån är allergiker! Samt att man tar med ficklampa alt pannlampa i mörka utrymmen! Hoppas på en trevlig dag mer er klubb.Mvh Ordförande Patrik Johansson.

Om Andreas Fernandez

Glad fotoamateur som är på väg att utbilda sig till en fotograf via Open College of the Arts in Barnsley, England
Det här inlägget postades i fotoutflykt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hälsningar från Gällivare Malmberget Fk

1. Anita Nielsen skriver:

Mycket intresserad! Har länge haft en önskan att besöka denna plats.
    Är det fler som har intresse så vi kan samåka?