FRIENDSHIP/VÄNSKAP

Hej allihopa!
Ricky, chefen för Havremagasinet, berättade idag att kommande utställning heter ”Friendship” och baserar på en aktion ifrån Nya Zealand. Läs här mer om den.

Han funderade om inte fotoklubben ville ta inspiration av vänskap. Han hade inga särskild idéer eller förslag men lämnar öppen för alla kreativa förslag.

Idag på fotofikat pratade vi lite om det och funderade kring vad man skulle kunna göra. En utställning, en bok eller kanske en egen aktion med att samla bilder till temat vänskap?

Kanske främja vänskap med andra människor, kulturer eller fotoklubbar?

Som ni ser är möjligheterna obegränsade!

Kom gärna med förslag om och vad vi kan/ska göra under sommaren…i vänskapens namn!

1. Maggan

2 april, 2017 at 20:51

Varför inte en utmaning för klubbmedlemmarna nu när vi inte har miljökalendern att fundera över. En klubbutmaning en tid framöver där vi anlitar en annan fotoklubb som jury….. Och så ställer vi ut de framröstade alstren på Freewall. Finns ju fri tid för det i augusti parallellt med utställningen på Havremagasinet.

2. Håkan Nilsson

1 april, 2017 at 14:55

Det borde gå att hitta något motiv inom ämnet när vi åker till Bjuröklubb. Låt oss som åker med komma ihåg utmaningen!
    Hur ska vi visa våra alster? Ska vi först ha ett urval inom klubben? Är det sedan någon annan som väljer vad som ska exponeras? Jag vet inte. Vilka tankar har du Andreas om det?