Nyheter efter dagens styrelsemöte

Hej allihopa!

Styrelsen skulle vilja informera lite om det som pågår just nu i klubben.

1. Påminnelse kring kommande evenemang:

• Tisdag, 13/10, vid fotofika föreläsning/bildvisning för natt och astro-fotografi av Mr. NASA
  • Söndag, 18/10, workshop i bildseende och bildkritik 16:00 på Havremagasinet. Preliminärt slut 19:00
  • Lördag, 31/10, Instawalk, organiserad av Jennie Carnudd. Hon kommer med mer information framöver

2. Som ni troligen har sett har klubben designat och införskaffat t-shirts med klubbloggan på fram- och baksidan. De finns i flera storlekar och kostar 130:- (nästan självkostnadspris). Ta kontakt med ordföranden om du är intresserad av att köpa en sådan.

3. På fotofika, som är öppen för medlemmar och blivande medlemmar, tänkte vi ha teman vid åtminstone några tillfällen. Om du vill visa något eller berätta om t.ex. en resa eller önskemål kring något meddela Andreas.

4. Som några redan har märkt har Elisabeth testat möjligheter att ta kontakt med klubbmedlemmarna via en SMS-grupp-utskick. Det ska t.ex. kunna möjliggöra inbjudan till spontana fotografering för norrsken, mm.
För det är det viktig att alla kolla om mobil-numren i medlemsförteckning är korrekta! Förteckningen finns på hemsidan under fliken ”medlemssidor”. Kolla gärna att alla är med som ni tror är medlemmar! Eventuella ändringar meddelar ni till kassören, Tage.