Foto-tillfällen närmaste månaderna!

Jag tänkte bara uppdatera lite kalender för kommande evenemang inom klubben!

Mer detaljer kommer när de är bestämda!

  • I början av April, dvs nu ( 12/4, 19/4 och 26/4) håller Håkan Nilsson, vår ordförande, en kurs i Photoshop Elements och EN plats är kvar för den..så, alla som är intresserade av grundläggande bildbearbetning, hör av er till Håkan (kontaktuppgifter finns under fliken ”styrelse”)
  • Jennie Carnudd och Fredrik Persson kommer att hålla i en serie utbildningar om ljus, ljussättning, blixtljus, mm. Detaljerna är inte spikade men första tillfälle är 10/5 1400 till 1700 samt den 24/5 samma tid. De återkommer med schema.
  • På nationaldagen 6/6 kommer Fotoklubben göra en utflykt till Sörbyn och deras hembyggdsområdet där firandet i år blir extra stort med upp till 40 veteranbilar. Vi kanske kan organisera samåkning att minimera miljöpåverkan?

Leave a Reply

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial