Tävling: Ny logga till klubben!

logga streck 2

Nu är det dags att skapa en ny logga till Bodens fotoklubb!

På förra årsmötet tog vi ett beslut om att genomföra en tävling med omröstning bland medlemmarna för en logotyp som representerar klubben. Hitintills har vi haft en logga (den nuvarande) med kommunens vapen som en del. Vi har i samband med utställningen på biblioteket fått kontraorder från kommunen på denna tidigare muntligen godkända logotype och då finns väl ingen bättre lösning än att göra om vi tidigare sagt och genomföra en kul tävling!

Regler/förutsättningar

• Alla medlemmar är välkomna att lämna in bidrag till tävlingen
  • Förslagen skall vara klara senast till klubbfikaträff 9/12 och kan antingen skickas in via mail till ”info@bodensfotoklubb.se” eller tas med till fikakvällen på ett usb-minne. Om du mailar, märk mailet med ”logga” i meddelanderaden så hittar det rätt.
  • Loggan skall fungera i både färg och svart/vitt
  • Den bör fungera i både liggande och stående format.
  • Gärna vara grafiskt enkel, alltså lätt igenkännbar.

All bidrag kommer att läggas upp till påseende på hemsidan efter mötet 9/12 och röstningen sker på tisdagsträffen 13/1 då även kreatörerna kan presentera sin tanke med sitt bidrag. Känns viktigt att vi får logga som vi känner oss hemma med och som både reflekterar klubbens verksamhet och var vi finns. Tänk fritt och stort, ju fler förslag desto bättre.

Klubbstyrelsen gnm Hans Westberg