Medlemsmöte

Hej!

Nu är det klart med vårt första medlemsmöte: Tisdag 24 april klockan 19.00
i Vuxenskolans lokaler på Almgatan 4, se pilen.

Alla medlemmar kommer i dagarna få ett mail med detaljer.
– Boka in datumet redan nu! =)

Varmt Välkomna

Bilden uppe i sidhuvudet här på hemsidan ska vi byta lite då och då, allt för att få lite mer liv åt sidan. Nu är bildstorleken lite knepig, det exakta måttet är 940 × 198 pixlar.

Det är därför bra om den del av bilden som skärs ut säger något, alla bilder passar inte i ett så avlångt format…

Du behöver inte vara någon fena på bildbehandling och beskära din bild om du tycker det är krångligt, skicka bara bilden med önskemål om hur du vill att den ska beskäras.

Dags att leta i gömmorna, bidragen som kommer in visar vi på medlemsmötet och så röstar vi fram ett eller flera bidrag.

Bidrag skickas till: info (at) bodensfotoklubb.se

______________________________________________________________

– Fortsätt att anmäla er till klubben, skicka ett mail till: info (at) bodensfotoklubb.se

1. Lasse

14 april, 2012 at 09:55

Hej Fotovänner!
    Det har kommit in några fina foton som passar i huvudet här på sidan. *Varmt Tack*
    Men mycket vill ha mer, så leta i gömmorna och skicka in dina bilder också!
    Trevlig lördag
    /Lasse